fbpx

Lovardák figyelem, Corvus a terepen!

Az UTV-nek igenis van helye a lovardákban és a lovas iskolákban, most pedig megmutatjuk, hogy miért! Kezdjük a legelején.

Az UTV, azaz Utility Terrain Vehicles - magyarul haszon terepjárónak lehet fordítani - Magyarországon még nem túl ismert közlekedési eszköz. Több személy szállítására is alkalmas, nagy és széles jármű, melyet főként munkaeszközként használnak.

Ezeket a járműveket kifejezetten a természetben végzett munkákhoz tervezték. A nyomatékos diesel motornak köszönhetően pedig a mostoha terepviszonyok sem okoznak akadályt, így olyan területeken is megállja a helyét, ahol kisteherautóval vagy személyautóval nem lehet közlekedni.Corvus UTV a lovasparkban

Az UTV a lovardák és lovas iskolák működését számos területen tudja segíteni, úgy mint:

  • Lovas- és lófelszerelések mozgatása,
  • Szerszámok mozgatása,
  • Takarmány szállítása,
  • Területen belüli személyszállítás,
  • Lovas túrák melletti kíséret.

 

Miért a Corvus a megfelelő választás?

      1. Többszemélyes

Az UTV-k egyik nagy előnye, hogy több utas szállítására alkalmasak. Biztonságos, kényelmes közlekedési forma párok, barátok és munkatársak számára egyaránt. A tárolórekeszeknek és rakodótérnek köszönhetően pedig mindkét utas csomagjának és munkaeszközének akad bőven hely.

      2. Biztonságos

Az UTV-ket kifejezetten úgy tervezték, hogy elviseljenek szinte minden terepviszonyt. Puha homokdűnék, sziklás ösvények, faágak és rönkök sem jelentenek majd akadályt az utad során! Elől és hátul független kettős lengőkar, billenésgátló rendszerrel gondoskodik az utasok biztonságáról és kényelméről, valamint haspáncél óvja a járművet a különböző, alulról érkező ütésektől.

      3. Kényelmes

Stílus és kényelem kéz a kézben jár a Corvus UTV esetében. Elektromos szervokormány gondoskodik a könnyű vezetésről és kezelhetőségről, még alacsony sebességi fokozat esetén is. A tágas utastérben pedig a vezető és társa egyaránt komfortosan utazhat. A kényelmi funkciókról az eredeti Corvus gyári kiegészítők és a különböző felszereltségi szintek gondoskodnak. UTV-d választhatod légkondicionáló- és fűtő rendszerrel, de a még komfortosabb utazás érdekében akár palacktartót és raktérszőnyeget is választhatsz a kiegészítők közül.Szabd személyre UTV-det!

Mivel az UTV több területen is kiváló társad lehet, kérd egyénre szabott felszereltséggel, hogy munkádhoz tökéletes választás legyen!

Fedezd fel a mindennapi munkavégzés új módját! Ismerd meg a Royal-Kert Kft. által forgalmazott európai gyártmányú Corvus TerrainDX4-et!