fbpx

Közeledik az elektromos Corvus

Dízel pártiság ide vagy oda, az elvárások és követelmények adottak Európa szerte, így a spanyol igásló is kifejlesztette a villanyos modelljét. Aggodalomra nincs ok, a belsőégésű motorral szerelt változatok ugyanúgy elérhetőek maradnak!

Na de nézzük is mit nyerhetünk egy e-Corvus-szal?

Mint tudjuk, az elektromos hajtás egyik legnagyobb előnye a gyors és rövid idő alatt leadott nyomaték. Egy off-road tekintetében másra sincs szükségünk, mint egy erőgépre, ami a legzordabb helyzetekben is kimutatja a foga fehérjét!

Legyünk őszinték, a legtöbbet a természetben használjuk a járművet, ezért a magunk és környezetünk előnyére írható a zajmentes és füstmentes közlekedés. A károsanyagok zéró kibocsátása mellett, érdemes megemlíteni a karbantartást is. Igaz, hogy a Corvus a megpróbáltatásokra született, azonban a hosszú és erőteljes igénybevétel egy dízelmotort is képes kifárasztani. Elektromos társánál jóval kevesebb meghibásodási lehetőségre lehet számítani, maximum a kopó-fogyó alkatrészek cseréje lehet a gondunk, mivel olajcserével és egyéb szűrőcserékkel sem kell bajlódnunk.Közeledik az elektromos Corvus!

A pontos műszaki adatokról - amint a gépet leleplezik - a közeljövőben számolunk majd be!

Mi izgatottan várjuk, mert minden változás új kalanddal jár, tarts velünk!