fbpx

Csapass a dagonyába Corvus UTV -vel

Ha hihetünk a jó öreg közmondásnak miszerint a májusi eső aranyat ér, akkor idén kifejezetten gazdagnak mondhatjuk magunkat!

Miért is hoztuk ezt szóba? Nos, az időjárás befolyásolja a kedvünket, ahogy a környezetünk termelékenységét is. Egy dologra azonban nincs hatással és nem tud kifogni rajta, ez pedig a Corvus UTV!

A Corvust úgy tervezték, hogy ellenálljon minden meteorológiai kihívásnak. Jöhet szélvihar, eső, kánikula - a kasztni sértetlen, a sofőr pedig vidám marad!

Igaz belecsúsztunk a nyárba és ilyenkor a csapadék mennyisége is redukálódik, mégis belefuthatunk olyan helyszínekbe, amik rejtenek magukban izgalmat. Gondoljunk egy sűrű erdős részre, ahova napfény alig szűrődik be és a két nappal ezelőtti eső maradékát még mindig élvezik az ott élő állatok. Ekkor könnyen lehet, hogy bedagonyásodik a talaj és egy sáros-vizes halmaz próbálja utunkat állni.Azonban aggodalomra nincs ok, mivel az UTV abroncsai erősen bordázottak és kellő mértékben strapabíróak. Az 1000 köbcentis, hat szelepes, 3 hengeres, 4 ütemű motor biztosítani fogja számodra a kellő mértékű nyomaték leadását. Beragadni nem fogsz, ellenben mosollyal a szád szélén fogsz csapatni tovább, megtéve újabb köröket a szutyokban. Talán csak egy dolog fog elkedvetleníteni a móka után, majd ha kiszállsz és ránézel a négykerekűdre, de majd másnap lemosod! 
Tudjuk, hogy nemcsak erdészeknek, vadászoknak érdekes ez a darab, ezért hoztunk számotokra még egy képzeletbeli, mégis gyakorlati példát. Van, hogy bizonyos rakományt a völgyből a magasabb vidékre kell felcipelni. Ilyen esetben örömteli, ha kéznél van a Corvusunk kulcsa. A beröffentést követően már mehetünk is. A dombra vagy magyar viszonylatban kisebb “hegyekre” való felkapaszkodás gyerekjáték a masinának. Elöl és hátul is független kettős lengőkaros megoldással szerelt, melyet kiegészít mindkét részen egy billenésgátló rendszer, így tuti, hogy nem lesz fejreállás, ha elfajulna a dolog.Reméljük meghoztuk a kedved egy kis vagánysághoz! A Corvus UTV valóban egy hű társ a munkában és igazi barát is a mindennapokban.