fbpx

Miért vásárolj UTV-t?

Az UTV igazi terepes mindenes, amely hű társad lesz, akár munkavégzés vagy szórakozás céljából szállsz be a négykerék-meghajtású járműbe.

Kialakításának köszönhetően pedig praktikus és megbízható, még a legmostohább terepviszonyok között is!      1. Többszemélyes

Az UTV-k egyik nagy előnye az ATV-kel szemben, hogy több utas szállítására alkalmasak. Biztonságos, kényelmes közlekedési forma párok, barátok, munkatársak számára egyaránt. A tárolórekeszeknek és rakodótérnek köszönhetően pedig mindkét utas csomagjának és munkaeszközének akad bőven hely.

      2. Biztonságos

Ha szórakozási célból vásárolnál offroad járművet, mi az UTV-t javasoljuk számodra! Ugyanis biztonsági övvel vannak felszerelve, edzett üveggel és erős vázzal lettek ellátva, valamint egyéb, védelmi kiegészítőkkel szerelhető fel.
Az UTV-ket kifejezetten úgy tervezték, hogy elviseljenek szinte minden terepviszonyt. Puha homokdűnék, sziklás ösvények, faágak és rönkök sem jelentenek majd akadályt az utad során! Elől és hátul független kettős lengőkar, billenésgátló rendszerrel gondoskodik az utasok biztonságáról és kényelméről, valamint haspáncél óvja a járművet a különböző, alulról érkező ütésektől.      3. Kényelmes

Stílus és kényelem kéz a kézben jár a Corvus UTV esetében. Elektromos szervokormány gondoskodik a könnyű vezetésről és kezelhetőségről, még alacsony sebességi fokozat esetén is. A tágas utastérben pedig a vezető és társa egyaránt komfortosan utazhat.
A kényelmi funkciókról az eredeti Corvus gyári kiegészítők és a különböző felszereltségi szintek gondoskodnak. UTV-d választhatod légkondicionáló- és fűtő rendszerrel, de a még komfortosabb utazás érdekében akár palacktartót és raktérszőnyeget is választhatsz a kiegészítők közül.

      4. Határtalan szórakozás

A természetes akadályok aligha gátolhatják az önfeledt szórakozást! Jöhet a hegyvidéki terep, vízmosás, sár, az UTV magabiztosan visz tovább.Az utad során azonban mindig légy körültekintő, hogy ne tévedj olyan természetvédelmi területre, erdei ösvényre, amelyen a jármű használata nem megengedett! Indulás előtt tervezd meg alaposan az utadat, hogy semmi ne szegje kedved a kiruccanás során!

      5. Személyre szabott

A Corvus UTV-d különböző felszereltséggel kérheted. Így a munkádhoz vagy szórakozásodhoz garantáltan megtalálod a tökéletes UTV-t. Ráadásul védelmi, biztonsági, kényelmi szempontokat betöltő kiegészítők is rendelkezésre állnak, hogy még praktikusabb társad legyen a mindennapi használat során!

Felkeltette az érdeklődésedet? Keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Forrás: https://www.bertsmegamall.com/blog/5-reasons-to-buy-a-utv--26827?category=2163