fbpx

Corvus UTV-k a gyakorlatban

Az UTV, azaz Utility Terrain Vehicle főként munkaeszközként használt, de a szabadidős tevékenységekhez is hasznos társnak bizonyul. Lássuk, milyen területeken lesz nélkülözhetetlen társad!

Mezőgazdaság

A Corvus UTV ergonomikus, télen-nyáron kényelmes munkavégzést biztosít a mezőgazdaságban dolgozók számára. Tároló kapacitásának és billenthető rakterének köszönhetően megkönnyíti a nehéz gépek támogatását és a mezőgazdasági eszközök mozgatását. De az általános karbantartási feladatok ellátásában, valamint a termények és növények ellenőrzése alkalmával is hasznos társnak bizonyul.

Corvus mezőgazdasás

 

Erdészet

Az erdő- és vadgazdálkodás valódi természetben végzett munka! A nehezen megközelíthető, esetenként sáros vagy erősen kiszáradt talaj egyaránt kihívás elé állítja a közlekedési eszközt, megnehezítve ezzel a környezetvédelmi ellenőrzéseket, munkaeszközök és faanyagok szállítását, a vadetetők ellenőrzését és a takarmányszállítást. Sok esetben tereprendezési és karbantartási feladatokat is el kell látni, hogy az utak ismételten járhatóak legyenek, ebben pedig kiváló társnak bizonyul a Corvus UTV! A nyomatékos dízelmotornak, a 4X4-es áttételnek, valamint a praktikus kialakításának köszönhetően ugyanis a legzordabb terepviszonyok sem állíthatnak számára leküzdhetetlen akadályt!

 

Kertépítés, kertészet

Piacvezető tároló kapacitás segíti a kertépítő szakemberek és kertészek mindennapi munkáját. A Corvus UTV elülső, oldalsó és ülés alatti tároló rekeszeiben összesen 244 L / 70 kg tárolható. Raksúly kapacitása 450 kg, teljes terhelhetősége pedig 720 kg. Így nem okoz gondot a kertészeti szerszámok és eszközök, növényvédelmi szerek, öntözőtömlők, valamint a facsemeték és növények szállítása sem.

 

Corvus kertépítés

 

Állattenyésztés

Az állattartó telepek sokszor szembesülnek szállítási és anyagmozgatási nehézségekkel. Télen a fagyott föld, tavaszi és őszi időszakban a sáros, süppedős talaj, nyáron pedig a homokos felületek okoznak problémát azokon a területeken, amik traktorok számára sem megközelíthetők. Ezekre az esetekre kínál megoldást a Corvus UTV. Legyen szó az állattartáshoz szükséges eszközök szállításáról, takarmányozásról vagy szalmaszállításról, tisztító berendezések fuvarozásáról vagy személyszállítási feladatok ellátásáról, a professzionális UTV kényelmes megoldást nyújt az év minden napján!

 

Lovaspark

A lovardák és lovas iskolák működését számos területen segíti egy UTV. A lovas- és ló felszerelések, illetve a szerszámok mozgatásában, takarmány szállításában, valamint a területen belüli személyszállításban egyaránt hasznosítható, de kiváló kíséretnek bizonyul lovas túrák alkalmával is. Így legyen szó bármilyen rendezvényről, a Corvus UTV garantáltan helytáll!

 

Corvus állattenyésztés

 

Fedezd fel a mindennapi munkavégzés új módját! Ismerd meg a Royal-Kert Kft. által forgalmazott Corvus TerrainDX4-et!