fbpx

Téli teendők a Corvus segítségével

A klímaváltozás hatására hazánkban is megváltoztak az éghajlati viszonyok.

Akár hónapos csúszások is lehetnek az elvárt időjárási események között. A korábbi évek téli időszakából kiindulva biztosan állítható, hogy igazi fehér Karácsony idén sem várható. Ellenben egyre gyakrabban találkozhatunk faggyal keveredett ónos esővel, ami káosszal egyenértékű szituációkat teremt úton-útfélen.

Mindezek ellenére egy biztos és jó minőségű abroncs, megfelelő felfüggesztéssel, hasmagassággal és erős nyomatékú motorral könnyen védőpajzsként szolgálhat a nehéz időkben is. A Corvus UTV-ket úgy fejlesztették, hogy a fizika törvényeit meghazudtolva ellenálljanak a klíma szélsőségeinek, ezért nyugodtan rábízhatjuk magunkat a járműre bármerre vezessen is az utunk. Számos alkatrésszel és kiegészítővel reagálhatunk a szükségleteink szerint, így nem probléma ha épp egy fűtött kabinra van szükségünk télvíz idején.

Mivel a munka évszaktól mentesen is folytatódik, csak a tevékenységek változnak, ezért szükség is van olyan gépekre amik hatékonnyá és biztonságossá teszik a napi akciókat. A csúszós jégpályás szakaszok sem állítják meg a Corvus-t, ahogy a felázott és jegespáncélba burkolózott gödrös-saras poroszlók sem rombolják a tekintélyét.

Lássuk hát, milyen téli munkák során ajánljuk az erőgépet!

Az állatok takarmányozása könnyen kivitelezhető az UTV-vel, ugyanis a platójának segítéségével egyszerűen eljuttatható a termény a rendeltetési helyére, ráadásul hóesés vagy eső idején sincsen probléma, mivel a felszerelhető ponyvával gyorsan megóvhatjuk az árut.Igaz a vadászati szezon most kissé háttérbe vonult, mégis az állatállomány etetése gyakori feladat. Télen nehezebben lelnek friss falatokra a vadak, azonban a Corvus segítségével könnyen feltölthetjük a kiüresedett erdei etetőket.A hó egyet jelent a téli sportokkal is, ilyenkor rengetegen indulnak síelni. A hófedte hegycsúcsok azonban olykor nehezen megközelíthetőek még a szolgáltatóknak és segélyszervezeteknek is, ezért nem árt ha a közelben tartózkodik egy 4x4 kerékhajtású UTV. Legyen szó akár csak árufeltöltésről, infrastruktúra fejlesztésről, vagy ne adj isten balesetről, Corvussal hamar megközelíthető a helyszín.De olykor nem is kell olyan magasra mennünk, hogy megtörténjen a baj. Bármilyen balul sült forgalmi helyzet esetén is segítségül hívható, köszönhetően a húzó és vontató erejének.

Amint látható - a Corvus földön, vízen, levegőben is bevethető, a felhasználási területei nagyon szerteágazó. Csak a képzelet szabhat határt, hogy hol, milyen célra alkalmazható, ezért is ajánljuk nagy szívvel mindenkinek, legyen az magánszemély, szervezet, vagy önkormányzat.

Tudj meg többet a gépeinkről!

www.corvusutv.royalkert.hu