fbpx

A CORVUS bemutatja: Az új TERRAIN EX4, a 100%-ban elektromos UTV

Már egy korábbi blogunkban írtunk arról, hogy a Corvus egy új, elektromos UTV-t dobott a piacra, amely off-road képességeinek köszönhetően megbirkózik a legnehezebb akadályokkal is.

Most azonban szeretnénk kicsit jobban bemutatni nektek ezt az elektromos terepes-mindenest!Az új TERRAIN EX4 legtöbb típusú tevékenységhez precízen igazodó teljesítménye mellett nagy teherbírást, alacsonyabb karbantartási költségeket és hosszabb jármű élettartamot kínál.

Juan José Bernal-Quirós, a CORVUS terepjárók ügyvezető igazgatója a következőt nyilatkozta: “Cégünk számára a kezdetektől fogva prioritást élvez az innováció iránti elkötelezettségünk, melynek középpontjában az áll, hogy járműveinkkel a lehető legjobb vezetési élményt biztosítsuk. Ügyfeleinknek azt szeretnénk nyújtani, amire valóban szükségük van ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban birkózzanak meg a legnehezebb munkahelyzetekkel is.”

Megbízható erő

Nehéz terepen is zökkenőmentesen zajlódhat a munka a 13kW-os villanymotorral, amely biztosítja a nagy rakományok könnyű szállítását, vontatását. Emellett a 15 KwH-s lítium-ion akkumulátort gyors és kényelmes töltéshez tervezték, így a vezetési élmény az elejétől a végéig élvezetessé válik. A TERRAIN EX4 kettős teljesítményválasztóval rendelkezik, (RANGE és POWER), amely lehetővé teszi a megfelelő vezetési mód elektronikus kiválasztását.

Csendes működés

A TERRAIN EX4 csendes működése teszi igazán kellemessé az utazás élményét. A hajtáslánc lehetővé teszi a nap bármely szakaszában való zaj nélküli munkavégzést, és megkönnyíti az utasok közötti beszélgetést is.

Maximális tárolókapacitás

A TERRAIN EX4 620 kilogrammos teherbírással rendelkezik, köszönhetően a kiemelkedő tárolóegységeinek:

      - Praktikus elülső rekesz: A szerszámok egyszerű tárolására, 45 literes, vagy 25 kilogrammos kapacitással.


      - Három kényelmes belső fiók:
Az ülések alatt helyezkedik el, 67 literes, vagy 30 kilogramos kapacitással.

      - Strapabíró hátsó plató: Méretével és tartósságával tűnik ki a piacon, akár 300 kilogrammig is stabilan és biztonságosan pakolható.
Akadálybiztosság

Az új TERRAIN EX4 UTV-re jellemző, hogy strapabíró és nem ismer lehetetlent. 309 miliméteres alvázmagassága lehetővé teszi, hogy biztonságban leküzdje az útjába kerülő akadályokat. Ezenkívül a hátsó differenciálzárral ellátott, igény szerinti 4x2-es, vagy 4x4-es vontatóerő lehetővé teszi a sofőr számára, hogy minden helyzetben uralja a terepet.

Gyors és kényelmes töltés

Az elektromos Corvus UTV 15 kWh-s lítium ion akkumulátorral rendelkezik, melynek töltési lehetőségeit a vásárlók egyedi igényeinek megfelelően alakították ki. Ennek köszönhetően olyan egyszerű a folyamat, mintha csak egy egyszerű fali konnektorba csatlakoztatnánk.Személyre szabhatóság

A TERRAIN EX4 kompatibilis a legtöbb jelenlegi TERRAIN DX4 tartozékkal, beleértve a kiváló CAB rendszereket, a különféle első és hátsó védőelemeket, valamint a megnövelt rakodási és vontatási lehetőségeket.


Fedezd fel a mindennapi munkavégzés új módját!