fbpx

Corvus TerrainDX4, a professzionális UTV

Praktikum és strapabírás - ezt várja minden mezőgazdasággal vagy állattenyésztéssel foglalkozó, erdész, vadász vagy kertépítő szakembert. És pontosan ezt nyújtja az európai gyártmányú, japán Yanmar dieselmotorral felszerelt professzionális UTV.

De mi is az az UTV?

Az UTV - Utility Terrain Vehicles - hazánkban még nem túl elterjedt közlekedési eszköz. A több személy szállítására alkalmas, nagy és széles jármű főként munkaeszközként használt. Ezért is jellemző, hogy számtalan tárolórekesszel és hátrafelé billenthető raktérrel vannak felszerelve.

Továbbá a nyomatékos dieselmotornak köszönhetően a legmostohább terepviszonyok sem jelentenek az UTV-nek akadályt, így olyan területeken is jól funkcionál, ahol kisteherautóval vagy személygépjárművel nem lehet közlekedni.

 

 

Az UTV előnyei

Az UTV-ket kifejezetten a természetben végzett munkához tervezték. Nem jelent számára akadályt a vízmosás, göröngyös, sziklás vagy éppen sáros utakon való közlekedés sem.

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott Corvus TerrainDX4 a minőségi alkatrészeknek, 4x4-es áttételnek, független kettős lengőkarral és billenésgátló rendszerrel megalkotott felfüggesztésének köszönhetően a legmostohább terepen is kiváló szolgálatot tesz. Piacvezető rakodótér kapacitásának köszönhetően pedig egy szükséges felszerelésnek sem kell otthon maradnia!

 

 

A nagy és megbízható teljesítmény érdekében a TerrainDX4 egy 3 hengeres, soros, 993 köbcentis Yanmar diesel szívómotort használ. Ennek köszönhető, hogy a 24 lóerejével, ideális fogyasztásával és nagy hatótávjával egy igazán erős munkaeszközként segíti a mindennapi munkát.

A Corvus UTV megalkotásakor a teljesítmény mellett a másik fő szempont a védelem volt. A motor egy speciális csövekből kialakított robosztus csőalvázban található, melyet teljes hosszúságban egy erős, merevített műanyag haspáncél takar, ami védelmet biztosít a motor és a váltó számára a legnehezebb terepen is. A bent ülők védelméről erősített bukócső és 2 pontos biztonsági övek gondoskodnak, melyek megfelelő védelmet adnak a fülkéből történő kiesés ellen, ugyanakkor maximális mozgásteret biztosítanak a terepen történő vezetés közben.

 

UTV - Igény szerint

A Corvus UTV-k három felszereltségi fokozatban érhetők el, melyek gyári kiegészítőkkel bővíthetők. Legyen szó extra védelemről, kényelemről, speciális felnikről és gumikról, vagy a vontatáshoz és tároláshoz szükséges alkatrészekről, a spanyol gyártó minden egyedi igényhez eredeti kiegészítőket készít és kínál.

 

 

A kényelem érdekében a járművek teli ajtókkal, klímaberendezéssel és nagy hatékonyságú fűtőberendezéssel is rendelkezésre állnak. Így mind az utasok, mind pedig a vezetőfülke védhető az időjárás viszontagságaitól!

 

Fedezze fel a mindennapi munkavégzés új módját! Ismerje meg a Royal-Kert Kft. által forgalmazott Corvus TerrainDX4-et!