fbpx

Corvus UTV-t vásárolnál? Mutatjuk konstrukciós ajánlatainkat!

Ki gondolta volna korábban, hogy a kemény fizikai munkát is lehet boldogan végezni? Egy kalandra született, szórakozásra is alkalmas gépjárművel ez nem akadály!

Terepezz szabályosan! Hazánk off-road pályái

Csodálatos természetével, változatos tájaival és erdős területeivel Magyarország tökéletes hely arra, hogy terepezés közben megtapasztald a vadon varázsát, miközben adrenalin szinted a magasba emelkedik.

Corvus Terrain DX4 - az erő maga

Az off-road járművek világában folyamatos az előrehaladás, ahogy egyre több embernek van igénye egy olyan eszközre, amely képes mind a közutakon, mind pedig a nehéz terepeken is érvényesülni. Az új Corvus TerrainDX4 UTV egy ilyen gép, amely rendszámmal is rendelkezik, lehetővé téve számunkra, hogy bárhová szabadon közlekedjünk.

Készülj fel a 2023-as vadászati idényre a Corvussal!

Sok vadász számára az UTV felbecsülhetetlen értékű eszközzé vált.

Téli teendők a Corvus segítségével

A klímaváltozás hatására hazánkban is megváltoztak az éghajlati viszonyok.

Ültél már UTV-ben? Nálunk megteheted, ráadásul ingyen!

Amikor a munkád a természethez köt, a Corvus UTV a legjobb társ, hogy könnyedén eljuss a célodhoz! Egy stabil 4 kerekű gépjármű a mindennapokra. Ismerd meg az európai gyártmányú professzionális dízel vasat!

Így téliesítsd Corvusod!

Sokan azt gondolják, hogy a hideg idő beköszöntével véget ér az UTV szezon, viszont az igazán izgalmas téli off-road idény még el sem kezdődött, és lássuk be a munka se fogja megvárni a jó időt! Megfelelő előkészülettel és elővigyázatossággal a téli hónapokban is élvezhető marad a Corvus UTV használata!

Vigyázz, kész, Babod!

Érdekel egy program, ahol számtalan izgalmas kaland mellett velünk is találkozhatsz? Mutatjuk!

A CORVUS bemutatja: Az új TERRAIN EX4, a 100%-ban elektromos UTV

Már egy korábbi blogunkban írtunk arról, hogy a Corvus egy új, elektromos UTV-t dobott a piacra, amely off-road képességeinek köszönhetően megbirkózik a legnehezebb akadályokkal is.

Mozaikszavak a közlekedésben? Tegyük tisztába mi mit jelent!

Rendezvényeinken, kiállításokon és elektronikus levélváltásokban is sokszor felmerül a kérdés, hogy az általunk forgalmazott Corvus UTV milyen jármű kategóriába tartozik.

Így szereld fel a Corvusod!

Tudtad, hogy a Corvus UTV-k személyre szabhatóak?

A Corvus sztori

A spanyol vállalat által gyártott UTV gépjárművekről sokat olvashattál már nálunk, azonban most megmutatjuk, honnan és hogyan indult a Corvus, mint márka!

Lovardák figyelem, Corvus a terepen!

Az UTV-nek igenis van helye a lovardákban és a lovas iskolákban, most pedig megmutatjuk, hogy miért! Kezdjük a legelején.

Készítsd fel Corvusod a tavaszra!

Hurrá! A madarak csiripelnek,a fák rügyeznek, te pedig minden bizonnyal izgatott vagy, hogy újra beindítsd az UTV járműved és felkészülj egy újabb szezonra!

Közeledik az elektromos Corvus

Dízel pártiság ide vagy oda, az elvárások és követelmények adottak Európa szerte, így a spanyol igásló is kifejlesztette a villanyos modelljét. Aggodalomra nincs ok, a belsőégésű motorral szerelt változatok ugyanúgy elérhetőek maradnak!