fbpx

Készülj fel a 2023-as vadászati idényre a Corvussal!

Sok vadász számára az UTV felbecsülhetetlen értékű eszközzé vált.

Csapass a dagonyába Corvus UTV -vel

Ha hihetünk a jó öreg közmondásnak miszerint a májusi eső aranyat ér, akkor idén kifejezetten gazdagnak mondhatjuk magunkat!

Téli teendők a Corvus segítségével

A klímaváltozás hatására hazánkban is megváltoztak az éghajlati viszonyok.

Mit kell tudni a Corvus UTV motorjáról?

A Corvus UTV egy igazi munkaeszköz és igásló.

Így téliesítsd Corvusod!

Sokan azt gondolják, hogy a hideg idő beköszöntével véget ér az UTV szezon, viszont az igazán izgalmas téli off-road idény még el sem kezdődött, és lássuk be a munka se fogja megvárni a jó időt! Megfelelő előkészülettel és elővigyázatossággal a téli hónapokban is élvezhető marad a Corvus UTV használata!

Kinek és milyen területre ajánljuk a Corvust?

Hallottál már a professzionális UTV-ről? Válaszod akár igen, akár nem, ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk olyan információkat, amelyek mindenki számára hasznosak lehetnek! Például leírjuk, hogy egyáltalán mi is az UTV, mit kell tudni a járművekről, milyen területeken és kiknek ajánljuk!

A CORVUS bemutatja: Az új TERRAIN EX4, a 100%-ban elektromos UTV

Már egy korábbi blogunkban írtunk arról, hogy a Corvus egy új, elektromos UTV-t dobott a piacra, amely off-road képességeinek köszönhetően megbirkózik a legnehezebb akadályokkal is.

Készülj fel a téli off-road élményekre!

Néhányan még azt gondolják, hogy a tél beköszöntével véget ér az UTV használatának ideje, azonban sokan felfedezték már a téli off-road élményekben rejlő lehetőségeket és izgalmakat.

Így szereld fel a Corvusod!

Tudtad, hogy a Corvus UTV-k személyre szabhatóak?

Miért vásárolj UTV-t?

Az UTV igazi terepes mindenes, amely hű társad lesz, akár munkavégzés vagy szórakozás céljából szállsz be a négykerék-meghajtású járműbe.

Lovardák figyelem, Corvus a terepen!

Az UTV-nek igenis van helye a lovardákban és a lovas iskolákban, most pedig megmutatjuk, hogy miért! Kezdjük a legelején.

Corvus UTV-k a gyakorlatban

Az UTV, azaz Utility Terrain Vehicle főként munkaeszközként használt, de a szabadidős tevékenységekhez is hasznos társnak bizonyul. Lássuk, milyen területeken lesz nélkülözhetetlen társad!

Közeledik az elektromos Corvus

Dízel pártiság ide vagy oda, az elvárások és követelmények adottak Európa szerte, így a spanyol igásló is kifejlesztette a villanyos modelljét. Aggodalomra nincs ok, a belsőégésű motorral szerelt változatok ugyanúgy elérhetőek maradnak!

Corvus TerrainDX4, a professzionális UTV

Praktikum és strapabírás - ezt várja minden mezőgazdasággal vagy állattenyésztéssel foglalkozó, erdész, vadász vagy kertépítő szakembert. És pontosan ezt nyújtja az európai gyártmányú, japán Yanmar dieselmotorral felszerelt professzionális UTV.